Boekhouder Groningen

Boekhouder Groningen

Kies voor ervaring en kwaliteit

Welkom bij Administratiekantoor TakeCare, uw specialist in boekhouding in Groningen en omstreken. Jaap Harteveld, onze oprichter, heeft al ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van de administraties van zelfstandige ondernemers, bedrijven, stichtingen, kerkgenootschappen en businessclubs. Wij hebben in die tijd natuurlijk veel kennis opgedaan en een goed praktisch inzicht ontwikkeld. Met al deze ervaring kunnen wij nu ook uw boekhouding verzorgen op een zeer professionele en deskundige manier. Wij hebben al met vele klanten in Groningen gewerkt en stuk voor stuk zijn zij uiterst tevreden over onze klantvriendelijke en professionele aanpak. Wij nemen u veel werk uit handen en doen dit bovendien tegen een zeer redelijke prijs.

Bekijk ons professionele aanbod van ons boekhoudkantoor

Wanneer u contact opneemt met ons administratiekantoor, kunt u rekenen op een uiterst professioneel en goed verzorgd systeem. Wij werken veel met internet, waardoor het niet meer uitmaakt waar wij gevestigd zijn en wij onze diensten in heel het land kunnen aanbieden. U kunt altijd met ons bellen of skypen voor een persoonlijk gesprek en u kunt iedere dag de administratie inzien die wij voor u bijhouden als uw boekhouder. Ook kunt u genieten van onze expertise op het gebied van allerlei andere vakgebieden die u zou verwachten van een boekhouder in Groningen. Onze drie hoofdtaken bestaan uit het volgende:

 • Administratie uitvoeren van kleine ondernemingen
 • Eenvoudige boekhouding bijhouden
 • Belastingaangiften regelen

Wij kunnen u echter ook met allerlei andere zaken helpen in Groningen. Wilt u bijvoorbeeld zelf de boekhouding in uw bedrijf houden, maar zoekt u een cursus die u op weg kan helpen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Ervaar onze klantgerichte aanpak in Groningen

Wij zijn een uiterst klantgerichte boekhouder. Voor ons zijn onze klanten een zeer essentieel onderdeel van onze onderneming en wij richten ons dan ook geheel op uw wensen en feedback. Wij gaan graag met u in gesprek en onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we altijd wel ruimte kunnen vinden om het eens te worden. Ook geniet u van een laag maandelijks bedrag, slechts 39,95, voor een totaalpakket van al onze diensten in Groningen. Wij gaan graag vandaag nog met u in gesprek over wat wij voor u kunnen doen als uw boekhouder in Groningen.

Zoekt u een boekhouder in Groningen? Vul ons contactformulier in!

Hebt u interesse in onze diensten als boekhouder? Vul dan vandaag nog ons online contactformulier in en wij zullen zeer binnenkort contact met u opnemen en u een persoonlijke offerte aanbieden in Groningen. Wij vertellen u graag meer over ons werk als boekhouder in Groningen.

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha