Administratiekantoor Assen

Administratiekantoor Assen

Ervaren Administratiekantoor in Assen

Welkom bij Administratiekantoor TakeCare in omgeving Assen. Uw specialist in administratie en boekhouding in heel Nederland. Wij werken veel met het internet waardoor afstanden niet langer van belang zijn en wij onze diensten in heel het land kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld ook in Assen, waar wij al administraties hebben verzorgd voor zelfstandige ondernemers, bedrijven, stichtingen, kerkgenootschappen en businessclubs. Onze experts hebben al meer dan twintig jaar ervaring met hun werk en wij beschikken dan ook over een berg aan kennis en praktisch inzicht. Dit alles gebruiken wij om u de beste resultaten aan te bieden die u maar kunt vinden bij een administratiekantoor in Assen. Lees hieronder meer over ons aanbod.

Ontdek ons veelzijdige aanbod

Als veelzijdig en dynamisch administratiekantoor, worden wij vaak om hulp gevraagd op zeer uiteenlopende gebieden. Het is altijd een goed idee om even contact op te nemen bij interesse, zelfs als u vermoedt dat wij niet precies die dienst aanbieden die u zoekt. Wij kunnen u namelijk op zijn minst deskundig advies aanbieden en wij helpen u graag op weg naar een betere boekhouding in Assen. Hieronder hebben wij drie taken op een rijtje gezet die wij het meeste uitvoeren voor onze clientèle bij u in de buurt. Deze drie werkzaamheden zijn:

 • Het verzorgen van de administratie voor kleinere ondernemingen
 • Het bijhouden van een overzichtelijke boekhouding
 • Het regelen van professionele belastingaangiften
 • Het voeren van een gestructureerde salarisadministratie

Het kan natuurlijk een beetje gek zijn om een essentieel deel van uw bedrijf uit handen te geven en misschien wilt u de boekhouding daarom liever zelf doen. In dat geval kunnen wij u ook een cursus aanbieden zodat u zelf de administratie net zo goed kunt afhandelen als een professioneel administratiekantoor in Assen.

Boekhouder in Assen waar u op kunt vertrouwen

Wij bieden u altijd de beste kwaliteit in combinatie met een uiterst klantgerichte werkwijze. Als administratiekantoor hebben wij al vele klanten geholpen en iedere keer is het weer een beetje anders. Wij beseffen ons dat we flexibel en persoonlijk te werk moeten gaan om onze klanten datgene te bieden dat zij zoeken in een administratiekantoor in Assen. Ook werken wij met een vast laag maandelijks bedrag van 39,95. Zo ontvangt u geen verrassend hoge rekeningen in Assen.

Vraag over uw belastingaangifte? Bel ons eens op!

Wilt u meer weten over belastingaangifte, over wie wij zijn en wat wij verder voor u kunnen doen in Assen? Op onze website leest u meer over ons administratiekantoor. U kunt natuurlijk ook even bellen. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen doen als administratiekantoor in Assen.

Winschoten administratiekantoor

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha