Salarisadministratie

Loonadministratie laten regelen?

Op zoek naar een boekhouder of administratiekantoor voor het regelen van uw
salarisadministratie? Kies voor de ervaring en deskundigheid van Administratiekantoor TakeCare. Wij hebben de expertise in huis om uw loonadministratie voor u uit te voeren, zodat deze niet alleen aan de wettelijke eisen voldoet, maar ook aan uw eisen. Schakelt u ons in voor uw salarisadministratie, dan houden wij rekening met uw wensen. Wilt u dat wij uw administratie geheel overnemen? Dat kan. Of moeten wij uw loonadministratie gedeeltelijk regelen? Ook dat is geen probleem. Graag meer weten wat wij op het vlak van salarisadministratie voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Kies voor een ervaren boekhouder

Al ruim 20 jaar is Administratiekantoor TakeCare werkzaam als boekhouder voor verschillende ondernemers. Wij kunnen u op fiscaal vlak dus uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste wetwijzigingen en regels op het gebied van belasting. Zij weten dan ook precies wat er komt kijken bij het regelen van uw salarisadministratie en waar ze rekening mee moeten houden. Ook zorgen wij ervoor dat uw personeelbestand wordt bijgehouden, de salarisstrookjes op tijd worden opgeleverd en uw loonaangifte wordt gedaan.

Waarom TakeCare? Daarom!

Wanneer u uw salarisadministratie uit handen wilt geven, dan heeft u de keuze uit verschillende administratiekantoren. Dat begrijpen wij bij Administratiekantoor TakeCare. Daarom doen wij graag die stap extra voor u als onze klant. U profiteert bij ons dan ook altijd van de volgende voordelen:

 • Wij leveren maatwerk
 • Ons administratiekantoor werkt door heel Nederland en helpen ook u graag
 • Wij hanteren een scherp tarief voor uw salarisadministratie
 • Wij beschikken over meer dan 20 jaar kennis en ervaring
 • Ook voor advies over uw loonadministratie kunt u bij ons terecht

Salarisadministratie

Hulp nodig?

Wilt u dat wij uw salarisadministratie uit handen nemen? Of wilt u liever eerst wat meer informatie over ons bedrijf? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0597-671324. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@administratiekantoortakecare.com. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Wilt u graag weten welke kosten er aan onze diensten verbonden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij regelen graag uw salarisadministratie voor u.

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha