Administratiekantoor

boekhdouding

Administratiekantoor in Groningen voor heel Nederland

Administratiekantoor in Groningen voor heel Nederland met uw eigen boekhouder voor slechts € 52,50 per maand.

Maar ook voor uw salarisadministratie al vanaf € 5,50 per strook. Hiervoor wordt de hele salarisadministratie uitgevoerd.

De werkwijze is eenvoudig: met internet maken afstanden niet meer uit, zodat we op alle mogelijke manieren contact met elkaar kunnen maken. Een persoonlijk gesprek kunnen we via skype of de telefoon voeren. De facturen, contracten en dergelijke kunnen worden gescand en gemaild en worden elektronisch voor u bewaard. Ook de financiële informatie gaat via elektronische weg. U kunt natuurlijk ook nog altijd gebruik maken van de post.

Ons kantoor is gevestigd in in Bad Nieuweschans aan de Singelstraat nr 8.

Bad Nieuweschans is een leuk plaatsje aan de grens met Duitsland (laatste afslag A7) waar u van harte welkom bent. Tijdens een bezoek kunt u altijd het Wellnesscentrum Fontana aandoen, waar u alle faciliteiten vindt voor pure ontspanning en gezondheid.

Ook zijn er diverse andere activiteiten zoals Speelmuseum Bricksart:

Spelen met noppenbouwstenen voor jong en oud. Noppenbouwstenen zijn hetzelfde als Legostenen. Het klinkt erg leuk: kilo’s aan bouwstenen om kunst mee te maken. En daarna neem je deze kunst mee naar huis (EUR 3,- voor 100 gram). Aan de ouders is ook gedacht: een leestafel met kranten en tijdschriften en bovendien gratis Wifi. Klinkt als zeer de moeite waard om eens uit te proberen!

Kantoor-singelstraat

Fontana

Speelgoed-museum

Kijk voor informatie op www.bricksart.nl

Maar reiskosten hoeft u niet te maken; we zijn behalve vrijdagavond en zaterdag altijd bereikbaar.

Administratiekantoor TakeCare is actief in: Assen, Delfzijl, Groningen, Winschoten, Veendam, en Hoogezand, maar ook in de rest van Nederland kunt u van onze diensten gebruik maken.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha