Administratiekantoor Delfzijl

Wij regelen uw administratie in Delfzijl

Op zoek naar een administratiekantoor in Delfzijl? Dan kunnen wij van TakeCare u helpen. Wij bieden een breed dienstenpakket aan. Of u nu iemand zoekt in Delfzijl die uw salarisadministratie uit handen kan nemen of een administratiekantoor voor uw belastingaangifte, wij van TakeCare helpen u graag. Bij ons staat u als klant centraal. Wij verzorgen uw boekhouding of belastingaangifte geheel naar uw wensen. Wilt u graag meer informatie over ons of over onze werkwijze? Bel of mail ons dan vandaag nog vanuit Delfzijl.

Kies voor 20 jaar ervaring als administratiekantoor

TakeCare heeft ruim 20 jaar ervaring als administratiekantoor. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van belasting aan voor zowel zzp’ers als grotere ondernemingen.

Zo kunnen wij u helpen bij het opstellen van diverse rapportages, maar ook uw belastingaangiftes doen. Zelfs u gehele administratie nemen wij u graag uit handen. Ook wanneer u als ondernemer in Delfzijl graag hulp of begeleiding wilt bij financiële administratie kunt u bij ons terecht.

Daarnaast kunnen wij ook uw personeel opleiden, zodat zij aan de slag kunnen met uw boekhouding. Omdat wij via het internet werken, is het voor ons mogelijk om door heel Nederland te werken. Hierdoor kan ons administratiekantoor zelfs in Delfzijl hulp bieden.

Administratiekantoor Delfzijl

Waar kan ons administratiekantoor u bij helpen?

Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kan ons administratiekantoor u in Delfzijl bij een breed vlak van diensten helpen. Zo bieden wij u onder meer:

 • Belastingaangifte
 • Boekhouding
 • Loonadministratie
 • Het opstellen van jaarrekeningen
 • Ook voor advies kunt u bij ons terecht

Dit is maar een greep uit de service die wij in Delfzijl bieden. Wanneer u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen over de administratie en boekhouding?

Heeft u nog vragen voor ons administratiekantoor? Of wilt u graag meer weten over wat wij voor u in Delfzijl kunnen betekenen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel in dat geval naar 0597-671324. Behalve op zaterdag en vrijdagavond kunt u ons altijd bereiken. Wat mag ons administratiekantoor in Delfzijl voor u doen?

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha