Administratiekantoor Groningen

Administratiekantoor Groningen

Gericht op de resultaten in Groningen

Woont u in de omgeving van Groningen en bent u onlangs begonnen als ondernemer? Hebt u niet zo veel ervaring met het leiden van een bedrijf en al het papierwerk dat hierbij komt kijken? Als jonge ondernemer wilt u natuurlijk het grootste deel van uw tijd in uw passie stoppen; het product of de dienst die de kern van uw onderneming vormt. Alle andere zaken kunnen dan als zware lasten voelen. Het invullen van jaarrekeningen en belastingaangiften bijvoorbeeld, maar als u personeel in dienst hebt, dient u in Groningen ook een gedegen salarisadministratie te voeren. U kunt dit echter tegen een zeer redelijke prijs laten verzorgen door een professioneel administratiekantoor. U kunt zelfs uw gehele administratie uit handen geven aan een ervaren administratiekantoor in Groningen.

De klantvriendelijke aanpak van ons administratiekantoor

Kiest u voor ons administratiekantoor, dan kiest u voor een klantgerichte werkwijze. Wij beseffen ons maar al te goed dat uw administratie een belangrijk en zelfs essentieel onderdeel is van uw onderneming. Daarom verzekeren wij u van onze betrouwbaarheid. Wij werken veelal via het internet zodat afstanden geen obstakel vormen voor een snelle communicatie. U kunt dagelijks al het papierwerk inzien en wij houden u op de hoogte van belangrijke documenten zoals belastingaangiften en jaarrekeningen in Groningen. Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen of kunt u voor een persoonlijk gesprek bellen of skypen met ons administratiekantoor in Groningen.

Kies voor kwaliteit van Administratiekantoor TakeCare

Welkom bij Administratiekantoor TakeCare, uw specialist in alles dat met administratie en boekhouding te maken heeft. Ons bedrijf is opgericht door Jan Harteveld, die zelf al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het uitvoeren van de administratie voor verschillende zelfstandige ondernemers, bedrijven, kerkgenootschappen, stichtingen en businessclubs. Zo weet u zeker dat u aan ons een professionele partner hebt die over de benodigde kennis en inzicht beschikt. Wij worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende diensten die u van een administratiekantoor in Groningen zou verwachten door onze clientèle. Wij kunnen bijvoorbeeld uw administratie verzorgen, maar we kunnen ook simpelweg een cursus aanbieden in Groningen die u zelf leert hoe u uw boekhouding bijhoudt. Zo hoeft u deze niet aan een ander te vertrouwen, maar kunt u toch op professionele wijze alles op een rijtje hebben staan.

Administratiekantoor in Groningen nodig? Neem direct contact op!

Hebt u interesse in onze diensten als administratiekantoor? Op onze website vindt u nog veel meer informatie over ons aanbod en over ons werk in Groningen. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen als administratiekantoor in Groningen.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha