Administratiekantoor Hoogezand

Administratiekantoor Hoogezand

Een uniek administratiekantoor in Hoogezand

Woont u in de omgeving van Hoogezand en bent u onlangs begonnen met een nieuwe onderneming? Wanneer u geen ervaring hebt als ondernemer en uw eerste bedrijfje opzet, kan al het papierwerk nogal overweldigend zijn. U richt uzelf natuurlijk het liefste op het product of de dienst waar uw bedrijf zich op richt en niet op het eindeloos invullen van documenten, jaarrekeningen, belastingaangiften en andere zaken die bij de boekhouding horen. U kunt echter een professioneel administratiekantoor in Hoogezand benaderen om dit alles voor u uit handen te nemen of op zijn minst u te begeleiden om alle zaken op orde te krijgen. Administratiekantoor TakeCare is zo’n kantoor, maar niet zo maar één.

Beleef de klantvriendelijke aanpak van Administratiekantoor TakeCare

Één van de steunpilaren van ons administratiekantoor in Hoogezand is een klantvriendelijke aanpak. Wij weten namelijk als geen ander dat u een belangrijk onderdeel van uw onderneming aan ons afstaat en dit vergt een bepaalde kracht. U geeft de boekhouding natuurlijk niet zomaar uit handen en wij zijn dan ook trots dat u inziet wat een betrouwbare onderneming wij zijn. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag de administratie kunt inzien en wij houden u op de hoogte wanneer er belangrijke documenten opgesteld moeten worden door ons administratiekantoor. Dankzij onze professionele diensten komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Ook kunt u natuurlijk altijd even bellen of skypen wanneer u een persoonlijk gesprek wilt voeren met ons kantoor dat gevestigd is buiten Hoogezand.

U kunt vertrouwen op de professionele aanpak van onze boekhouders

Naast een uiterst klantgerichte methode, vertrouwen wij ook op een professionele aanpak. Jan Harteveld, die ons administratiekantoor heeft opgericht, beschikt al over ruim twintig jaar ervaring in het bijhouden van administraties voor de meest uiteenlopende ondernemingen. Van zelfstandige ondernemers tot kerkgenootschappen en businessclubs, wij hebben het allemaal al eens gezien. Daarom kunnen wij voortbouwen op onze ervaring en kennis in Hoogezand en kunnen wij u garanderen dat wij altijd de beste oplossing hebben voor ieder boekhouding gerelateerde probleem. Bovendien hebben wij geleerd dat het erg onproductief is om achteraf kosten in rekening te brengen op basis van het verrichte werk. In plaats daarvan betaalt u ons administratiekantoor in Hoogezand een vast laag maandelijks bedrag.

Op zoek naar een administratiekantoor in Hoogezand? Vul vrijblijvend het contactformulier in!

Hebt u interesse in onze diensten als administratiekantoor en bent u bijvoorbeeld op zoek naar een expert die uw salarisadministratie kan verzorgen? Op onze website kunt u hier nog veel meer informatie over lezen, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen via het online formulier. U ontvangt dan een offerte in Hoogezand. Of vraag ons gewoon naar onze diensten als administratiekantoor in Hoogezand.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha