Administratiekantoor Veendam

Administratiekantoor Veendam

Ervaren administratiekantoor

Welkom bij Administratiekantoor TakeCare, uw specialist in alles dat met administraties en boekhoudingen te maken heeft. Jan Harteveld, de oprichter van ons bedrijf, heeft al ruim twintig jaar ervaring op dit gebied en verzorgde in het verleden de administratie voor meerdere bedrijven, zelfstandige ondernemers, stichtingen, kerkgenootschappen en businessclubs. Met de kennis en ervaring die wij uit al die jaren hebben gehaald, kunnen wij u vandaag de dag een fantastisch professionele en persoonlijke service aanbieden in Veendam. Wij maken gebruik van een unieke betalingsmethode die u veel geld kan besparen en wij hebben een veelzijdig aanbod. U vindt niet snel een administratiekantoor in Veendam zoals het onze.

Boekhouding, belastingaangifte salarisadministratie en meer

Dankzij onze ruime ervaring en ons praktische en deskundige inzicht als administratiekantoor, kunnen wij u helpen met tal van diensten die zijn gerelateerd aan administratief werk en boekhouding. In principe kunt u het beste even contact opnemen en ons uw persoonlijke benodigdheden uitleggen, dan werken we samen aan de beste oplossing. Wij kunnen in ieder geval van dienst zijn met onze deskundige adviezen. Om u toch enigszins een idee te geven van onze werkzaamheden in Veendam, hebben wij hieronder de drie taken op een rijtje gezet die wij het meeste uitvoeren. Dit zijn de volgende diensten:

 • Afhandelen van professionele belastingaangiften
 • Bijhouden van boekhouding op eenvoudige wijze
 • Verzorgen van administratie voor de kleine ondernemer
 • Voeren van een gedegen salarisadministratie

Nogmaals, dit is slechts een greep uit de vele diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Wij kunnen u zelfs helpen aan een cursus die u zelf uw administratie leert bijhouden op het niveau van een professioneel administratiekantoor in Veendam.

Ontdek wat ons onderscheidt van andere administratiekantoren

Nu weet u wat wij aanbieden, maar wellicht vraagt u uzelf nog altijd af wat ons bedrijf nu eigenlijk onderscheidt van een willekeurig ander administratiekantoor. Dit heeft te maken met de vorm van betaling, waarvoor wij een uniek concept hebben ontwikkeld binnen ons vakgebied. Wij vragen u namelijk slechts om een vast laag bedrag per maand. Zo betaalt u ons iedere maand 39,95 vanuit Veendam en verder helemaal niets! Geen extra kosten voor belangrijke documenten of andere verrassende prijzen die in rekening gebracht worden, zoals bij menig ander administratiekantoor in Veendam het geval is.

Administratie Veendam

Administratiekantoor nodig in Veendam? Neem vandaag nog contact op

Wilt u graag wat meer weten over onze manier van werken als administratiekantoor in Veendam? Neem gerust een kijkje op onze website. Ook kunt u even contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers die u graag meer vertellen over ons aanbod in Veendam en ons aanbod als administratiekantoor.

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha