Administratiekantoor Winschoten

Administratiekantoor Winschoten

Voor al uw administratief werk in Winschoten

Woont u in de buurt van Winschoten en hebt u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Bent u recentelijk met een nieuw bedrijf begonnen, maar hebt u meer moeite met de administratie dan u had verwacht en zoekt u een administratiekantoor in Winschoten die dit voor u kan overnemen? Of wellicht bent u alleen op zoek naar een professionele boekhouder die u een cursus kan aanbieden in administratief werk zodat u de boekhouding gewoon in eigen handen kunt houden. In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Administratiekantoor TakeCare is uw specialist in administratief werk, zoals de salarisadministratie en ander vormen van boekhouding. Kijk op onze website voor ons gehele aanbod.

Ervaar de klantgerichte werkwijze van ons administratiekantoor

Wanneer u ons administratiekantoor benadert voor het overnemen van uw boekhouding of het helpen bij het op orde krijgen van uw administratie, dan kunt u rekenen op een uiterst klantgerichte manier van werken. Wij weten namelijk als geen ander dat dit een essentieel onderdeel uitmaakt van uw onderneming en wij voelen ons dan ook vereerd dat u ons vertrouwd met deze informatie. Onze resultaten garanderen dat wij inderdaad betrouwbaar te werk gaan en wij doen er alles aan om onze diensten zo klantvriendelijk mogelijk te maken in Winschoten. Wij werken namelijk met het internet zodat fysieke afstanden geen obstakel vormen in de communicatie. U kunt dagelijks alles inzien dat wij voor u bijhouden en wij zullen zelf ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van belangrijke zaken zoals jaarrekeningen en belastingaangiften. Wij zijn niet voor niets zo’n succesvol administratiekantoor in Winschoten.

Ontdek ons unieke concept

Wellicht vraagt u uzelf af waarom u voor ons zou kiezen als u eenmaal besloten hebt om uw administratie bij een externe partij onder te brengen. Wij zijn immers niet het enige administratiekantoor dat dit aanbiedt. Wij zijn echter wel de enige in Winschoten die met een uniek totaalpakket tegen een vaste prijs werken. Zo betaalt u bij ons iedere maand 39,95 in ruil voor alle werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Dus geen extra kosten bij een belastingaangifte of ander belangrijk document. Dit onderscheidt ons van het doorsnee administratiekantoor in Winschoten.

Meer weten over administratiewerkzaamheden?

Wilt u meer weten over ons werk als administratiekantoor? Kijk gerust even verder op onze website waar u nog veel meer informatie kunt vinden over ons werk in Winschoten. Ook kunt u onze klantvriendelijke medewerkers zelfs vragen naar de diensten die ons administratiekantoor in Winschoten u aanbiedt.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha