Boekhouder Assen

Boekhouder Assen

Boekhouder inschakelen in Assen voor uw gehele administratie

Heeft u recentelijk een onderneming op poten gezet in Assen en kunt u wel wat hulp gebruiken in de administratie? Werkt u voor een kerk of stichting en zoekt u een ervaren boekhouder die voor een redelijke prijs uw boekhouding kan regelen? Of wilt u graag de administratie in eigen handen houden maar bent u op zoek naar een professionele boekhouder in Assen die u op weg kan helpen door middel van een goed verzorgde cursus? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Administratiekantoor TakeCare is een dynamische en veelzijdige onderneming die met veel plezier uw boekhouding verzorgt tegen een zeer schappelijke prijs.

Bekijk de verschillende diensten van ons boekhoudkantoor

Jaap Harteveld heeft ons kantoor opgezet met al ruim twintig jaar ervaring achter de rug. Wij hebben de administratie verzorgd voor bedrijven, zelfstandige ondernemers, stichtingen, kerkgenootschappen en businessclubs in Assen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij een zeer uiteenlopend en veelzijdig aanbod aan diensten voor u hebben klaarstaan. Hieronder hebben wij echter onze drie hoofddiensten op een rijtje gezet die wij verzorgen als boekhouder:

 • Administratie uitvoeren van kleine ondernemingen
 • Gemakkelijke boekhouding verzorgen
 • Belastingaangifte regelen

Wij beseffen ons maar al te goed dat het lastig kan zijn om een goed overzicht te behouden van uw administratie als u net een nieuwe onderneming hebt opgericht, zeker als u weinig tot geen ervaring hebt in het bedrijfsleven. Wij richten ons dan ook tot ZZP’ers en zelfstandige ondernemers die wel een helpende hand kunnen gebruiken van een ervaren boekhouder in Assen.

Ontdek ons unieke aanbod

Wellicht vraagt u uzelf af waarom u uw administratie door ons kantoor zou laten verzorgen. Wij zijn immers niet de enige boekhouder in Assen. Wij zijn echter wel de enige die werken met een vaste maandelijkse prijs. Zo betaalt u slechts 39,95 per maand aan ons kantoor en zullen wij hiervoor de gehele administratie, inclusief belastingaangiftes en jaarrekeningen afhandelen. U kunt dagelijks de papieren inzien en wij staan u zo goed mogelijk bij. Indien u werkt voor een kerkgenootschap of stichting betaalt u slechts 37,95! Geen andere boekhouder werkt met een dergelijk systeem. Zij vragen doorgaans een hogere rekening afhankelijk van het werk dat zij verrichten in Assen.

TakeCare Boekhouding

Op zoek naar een boekhouder in Assen? Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons werk als boekhouder? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag ons naar ons aanbod in Assen. Op de website vindt u een contactformulier dat u gerust even kunt invullen. Wij vertellen u graag meer over ons werk als boekhouder in Assen.

Neem vrijblijvend contact op!






  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha