Boekhouder Hoogezand

Boekhouder Hoogezand

Kies voor een ervaren boekhouder

Welkom bij Administratiekantoor TakeCare, uw specialist in boekhoudingen en administratie in de omgeving van Hoogezand. Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van de administraties voor onder meer bedrijven, kerkgenootschappen, businessclubs, stichtingen en zelfstandige ondernemers. Dus bent u onlangs een bedrijf begonnen en zoekt u een ervaren boekhouder die u meer kan vertellen over het bijhouden van de administratie of zoekt u een deskundige boekhouder in Hoogezand die de boekhouding voor u kan verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de ervaring en kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan en wij bieden u dan ook een uiterst klantgerichte en professionele dienst aan.

Ervaar de klantgerichte aanpak van onze boekhouders

Onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons en wij gaan dan ook uiterst klantvriendelijk te werk als boekhouder in Hoogezand. Wij beseffen ons maar al te goed dat wij met uw administratie een belangrijk onderdeel van uw onderneming in handen hebben en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het functioneren van uw bedrijf. Het is natuurlijk niet niks om een essentieel deel van uw onderneming uit handen te geven aan een boekhouder en wij verzekeren u dan ook dat het bij ons in goede handen is. Zo kunt u de administratie gewoon dagelijks inzien en werken wij via het internet zodat u altijd direct toegang hebt tot alle benodigde documenten. Voor een persoonlijk gesprek met ons kunt u bellen of skypen vanuit Hoogezand en u bent natuurlijk altijd welkom op ons kantoor.

Ontdek onze professionele werkwijze van ons boekhoudkantoor

Bovendien garanderen wij u dat wij uiterst professioneel te werk gaan in Hoogezand. Zoals gezegd hebben wij al vele jaren aan ervaring en kennis opgedaan en dat is te zien in de kwaliteit van ons werk als boekhouder. Bovendien vragen wij hier slechts 39,95 per maand voor. Tegen dit bedrag krijgt u een totaalpakket. Dat betekent dus dat wij uw gehele administratie, inclusief belastingaangiften, jaarrekeningen en ga zo maar door, voor een vast laag maandelijks bedrag verzorgen. Dit is uniek voor een boekhouder in Hoogezand. Kerkgenootschappen en stichtingen betalen zelfs nog minder!

Boekhouder nodig in Hoogezand? Vraag een persoonlijke offerte aan!

Hebt u interesse in ons aanbod als boekhouder? Kijk dan direct op onze website en vul het online contactformulier in. Wij versturen u dan zo snel mogelijk een persoonlijke offerte in Hoogezand. Ook kunt u even bellen met ons personeel en vragen naar ons werk als boekhouder in Hoogezand.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha