Boekhouder Veendam

Boekhouder Veendam

Vertrouw op de ervaring van onze boekhouders

Bent u onlangs aan een onderneming in Veendam begonnen, maar weet u niet zo goed hoe u de boekhouding moet bijhouden? U kunt natuurlijk een cursus volgen van een professionele boekhouder die u haarfijn uitlegt hoe u uw eigen administratie het beste kunt verzorgen. U kunt echter ook de administratie uitbesteden en een heleboel tijd en moeite uit handen geven. In beide gevallen, kunt u bij ons terecht. Administratiekantoor TakeCare is namelijk een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat de administraties van verscheidene zelfstandige ondernemers, bedrijven, businessclubs, stichtingen en kerkgenootschappen verzorgd heeft. Graag zouden wij met onze opgedane kennis en ervaring ook uw administratie verrichten als professionele boekhouder in Veendam.

Veelzijdig boekhoudkantoor

Wij zijn een ervaren boekhoudkantoor die u kan helpen met tal van zaken.  Zo kunnen wij u gegarandeerd helpen met al uw administratie gerelateerde zaken. Om het iets duidelijker te maken hebben wij hieronder de drie hoofdtaken op een rijtje gezet die wij voor onze klanten in Veendam verzorgen:

 • Het verzorgen van de administratie voor kleine ondernemers (Inclusief jaarrekeningen en belastingaangiften)
 • Het bijhouden van de boekhouding op een gemakkelijke wijze
 • Het verzorgen van professionele belastingaangiften

Boekhouding in Veendam

Voor al deze diensten kunt u dus bij onze boekhouder terecht. Maar ook voor allerlei andere taken kunt u contact met ons opnemen. Indien u slechts wat advies wilt inwinnen of wanneer u zelf wilt leren hoe u uw eigen administratie het beste kunt verzorgen, nodigen wij u uit om eens in gesprek te gaan met onze professionele boekhouder in Veendam.

Ontdek ons unieke concept

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde boekhouder door een uniek concept. Bij de doorsnee boekhouder in Veendam betaalt u namelijk op basis van het werk dat u geregeld wilt hebben. Zo kunt u achteraf vervelende verrassingen vinden op de factuur, wanneer er kosten in rekening gebracht worden waar u helemaal geen weet van had. Bij ons is dit niet het geval. Wij vragen een vast bedrag, slechts 39,95 per maand, en geven u hier een totaalpakket voor terug. Voor kerkgenootschappen en stichtingen is dit zelfs 37,95. Zo betaalt u geen extra kosten voor uw administratie in Veendam.

Op zoek naar een boekhouder in Veendam? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod in Veendam? Neem gerust een kijkje op onze website of vul het online contactformulier in en vraag ons naar onze diensten als boekhouder. Onze klantgerichte personeelsleden gaan graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen doen als ervaren boekhouder in Veendam.

Neem vrijblijvend contact op!


  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha