Boekhouder Winschoten

Boekhouder Winschoten

Ervaren boekhouders

Woont u in de omgeving van Winschoten en zoekt u een ervaren professional die uw belastingaangifte kan verzorgen? Hebt u onlangs een onderneming opgericht en zoekt u hulp van een ervaren boekhouder die u kan helpen in het uitzoeken van de administratie en boekhouding? Of wilt u graag een cursus volgen die u opleidt om zelf de administratie van uw eigen bedrijf bij te houden? In al deze gevallen bent u bij Administratiekantoor TakeCare aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief als boekhouder in Winschoten en met meer dan twintig jaar ervaring op ons vakgebied, kunnen wij u een zeer veelzijdig en overzichtelijk aantal diensten aanbieden.
in Winschoten.

Waarom een externe boekhouder inschakelen?

Dus u bent onlangs een onderneming begonnen en nu wilt u de administratie zo professioneel en soepel mogelijk doen verlopen? Het kan natuurlijk lastig zijn om de boekhouding compleet uit handen te geven, omdat dit een belangrijk deel is van uw bedrijf. Wij verzekeren u dat u bij onze boekhouder in betrouwbare handen bent. Wij zijn zelf niet gevestigd in Winschoten, maar dankzij het internet kunnen wij vrijwel altijd met u in contact staan. Zo kunt u gewoon iedere dag de administratie inzien en wijzen wij u op belangrijke documenten zoals belastingaangiften en jaarrekeningen. Ook kunt u ons altijd benaderen voor een persoonlijk gesprek. Via de telefoon of per skype kunnen we alles met u bespreken. U kunt natuurlijk in ons kantoor langskomen, maar daar is geen noodzaak bij. Zo kunt u vertrouwen op een boekhouder buiten Winschoten.

Waarom Administratiekantoor TakeCare?

Wanneer u overtuigd bent om de boekhouding bij een externe partij onder te brengen, vraagt u uzelf wellicht als nog af waarom u dan voor onze boekhouder zou kiezen. Wij zijn natuurlijk niet de enige die in Winschoten actief is. Maar wij zijn wel de voordeligste. Bij ons betaalt u namelijk een maandelijks vast laag bedrag voor een totaalpakket van al onze diensten. Zo weet u waar u aan toe bent en komen er geen onverwachtse kosten op de rekening te staan wanneer wij extra werk moeten verrichten. Dit biedt u zekerheid en betrouwbaarheid, precies wat u zoekt in uw boekhouder in Winschoten.

Winschoten boekhouder

Boekhouder nodig in Winschoten? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u wat meer weten over ons werk als boekhouder? Kijk gerust op onze website of vraag het even aan ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over ons aanbod in Winschoten. Ook kunnen ze u haarfijn uitleggen wat wij voor u kunnen doen als boekhouder.

Neem vrijblijvend contact op!


    Naam (*)

    E-mailadres (*)

    Telefoonnummer (*)

    Opmerking/vraag

    captcha